Valokuvaaja Mäntsälä
Valokuvaaja Mäntsälä

Valokuvaaja itse

Olen Jenni, 38-vuotias perheen äiti Mäntsälästä. Perheeseeni kuuluu 7.n lasta. Vanhin on jo täysi-ikäinen ja nuorin, perheen silmäterä 2-vuotta. Hänet saatattekin bongata stooreistani välillä.

Teen valokuvausta Uudellamaalla ja  studiollani Mäntsälän keskustassa. Tällä hetkellä teen kovasti töitä yrittäjyyden eteen, jotta voisin tehdä yrittäjyyttä täysipäiväisesti. Kiinnostus yrittäjyyteen on lähtenyt lapsuudesta asti, sillä olen kasvanut yrittäjäperheessä.

Olen se, joka ei suunnittele elämää liiaksi eteenpäin, vaan luottaa elämään. Kaikella on aikansa ja kaikella on tarkoituksensa. Niin oli myös minun studioni avaamisella.

Kun äitiysloman jälkeen ei ollutkaan töitä tarjolla työpaikassani, näin mahdollisuuden hakea starttirahaa ja kokeilla siipiä yrittäjänä.

Näin ollen yksi unelmistani täyttyi kesällä 2023 kun pääsin avaamaan oman studioni. 💕 Voisi todeta, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu.

Luonteeltani olen aito, iloinen, positiivinen ja helposti lähestyttävä. Olen aito oma itseni niin töissä kuin vapaa-ajalla. En pyri täydellisyyteen, sillä kenenkään ei tarvitse olla täydellinen. Parasta on se kun ihminen elää omannäköistä elämää ja tekee sitä mistä itse tykkää. Ei niin kuin muut ajattelevat.

Suhtaudun työhöni intohimolla ja rakkaudella. Valokuvaajana pääsen toteuttamaan omaa visuaalisuuttani ja kauneutta. Innostun helposti ja lähden kokeilemaan uusia ideoita nopealla aikataululla. En pelkää myöskään epäonnistua - ilman kokeilemista, ei voi onnistua.

Asiakkaan palaute kuvistani kiteyttää hyvin minun ajatukseni kuvaamisesta " sinulla on selkeästi taito vangita ihmisten kauneus".

Haluan vangita ihmisten ainutlaatuisen kauneuden kuviin koska jokainen meistä on sen arvoinen 💕


Unelmoidaan ja tehdään unelmista totta!


🩷: Jenni

MINKÄLAINEN KUVAAJA OLEN

  • Olen kuvaaja, joka haluaa aina antaa asiakkaalle parasta palvelua. Asiakaspalvelun ammattilaisena, tiedän kuinka kohdata asiakkaita ja kuinka heitä palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Helposti lähestyttävä. Haluan, että kuvattavalla on mahdollisimman rento ja mukava olla kuvattavana. Otan tilanteen haltuun heti alussa. Pidän kuvaustilanteen aikana yllä leppoista keskustelua, joka auttaa kuvattavaa rentoutumaan.
  • Laitan kaikkeni likoon kuvauksissa. Kyllä, minut näkeekin monesti puskassa tai vatsallaan maaten kun kuvaan. Asennot eivät ole aina kovinkaan ergonomiset, mutta sitähän tämä kuvaajan työ on. Sitä uppoutuu niin täysillä eri kuvakulmien hakemiseen, että välillä löytää itsensä kirjaimellisesti puskasta.
  • Otan asiakkaan toiveet huomioon mutta ehdotan lisäksi monipuolisesti eri vaihtoehtoja.
  • Ammattimainen. Hoidan työni hyvin ensimmäisestä yhteydenotosta loppuun asti.
  • Pidän sovituista aikatauluista kiinni.