Aitoja kohtaamisia. Tarinoita kuviksi.

Valokuvaaja itse


Kameran takaa löytyy minä – Jenni.

Olen seitsemän lapsen äiti Etelä-Suomesta. Lapseni syntymävuodet ovat 2005-2022 välillä. Vuonna 2007 ostin kunnon kameran, jonka jälkeen olenkin ollut sen takana usein. Into kumminkin valokuvaamiseen on ollut jo nuoresta asti. 9.luokalla valinnaisenani oli valokuvauskurssi ja olenkin ollut monesti se ainoa nuori, jolla oli aina kamera mukana.

MIKÄ KUVAAMISESSA KIEHTOO

Minua on aina kiehtonut kauneus ja visuaalisuus. Valokuvien avulla tuon tätä esille. Myös tärkeiden hetkien ikuistaminen on minulle tärkeää. Valokuvien avulla tallennamme muistoihin elämämme tärkeitä hetkiä. Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä enemmän osaa arvostaa kuvia. Ja erityisesti niitä kuvia, jotka ovat päätyneet seinälle asti.

KUVAUSTYYLINI

Värit, luonnollisuus ja aitous ovat vahvasti ne minun peruspilarit kuvaustyylissäni. Olen aina rakastanut värejä niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Minua nähdäänkin erittäin harvoin mustissa tai harmaissa vaatteissa. Niinpä haluan värien tulevan luonnollisesti esiin kuvissani.

MINKÄLAINEN OLEN

Olen rauhallinen, sosiaalinen, lojaali, positiivinen, leikkisä/heittäytyvä tilanteen niin vaatiessa. Rauhallisen pinnan alla piilee kuitenkin urheilullinen ja vauhtia rakastava nainen. Tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa. Isot porukat eivät ole minun juttu mutta kohtaamiset ihmisten kanssa ovat. Osaan kohdata eri-ikäisiä ihmisiä mutta erityisen lähellä sydäntäni on vauvat, lapset ja nuoret.

MILLOIN ALOITIN

Olen toiminut sivutoimisena yrittäjänä vuodesta 2020. Nyt haaveissani on saada valokuvauksesta kokopäiväinen työ. Oma iso unelmani toteutui kesän 2023 alussa kun avasin oman pienen luonnonvalostudioni. Minulle oma perhe on se kaikkein tärkein asia maailmassa, joten teen työtäni perheeni ohella. Niinpä monesti videoillani saattaa esiintyä pieni "assarini".

MOTTONI ELÄMÄLLE ON

Eläkää omannäköistä elämää ja tehkää juuri niitä asioita mitkä ovat sinulle tärkeitä! Ja muistakaa unelmoida.

Nähdään kuvauksissa!

-Jenni